Trouwen op het Katshuis

Bruiloft van je dromen op het Katshuis

Stel je voor: het moment van je leven op een heerlijke, zonnige dag. Je loopt door de mooi versierde Eikenlaan waar je tijdens een schitterende ceremonie het ja-woord gaat geven.  De taart wordt aangesneden onder de sfeervolle Notenbomen en de mooi gedekte tafels staan klaar in de idyllische Rozenlaan. Dat kan op het Katshuis.

Lopend door de lange Eikenlaan naar het Oranjerieplein, waar de gasten klaarzitten voor de ceremonie en reikhalzend uitkijken naar de komst van de bruid.

Het Katshuis en de tuinen zijn normaal gesproken niet publiekelijk toegankelijk. Echter, de sfeervolle tuinen en het fraai gedecoreerde Katshuis lenen zich uitstekend voor een schitterende en onvergetelijke bruiloft met mooie intieme momenten. Het was daarom gewoon logisch om het huis en de tuinen open te stellen voor een aantal mooie bruiloften per jaar.

De jurk hangt klaar en de boeketjes wachten…

De Ceremonie op het Oranjerie-plein

Achter het Katshuis is voldoende eigen parkeerterrein. Uw gasten worden ontvangen en begeleid naar het pleintje tussen de Oranjerieën, waar de ceremonie plaatsvindt. De witte stoelen staan klaar, witte linten eraan voor een feestelijk effect, een witte spreekgestoelte en een fraaie tafel voor het tekenen. Alles in de juiste stijl en sfeer voor een onvergetelijke dag.

De ceremonie op het Pleintje tussen de Oranjerieën

Taart aansnijden en het diner in de Rozenlaan of in de Eikenlaan

Het aansnijden van de taart kan plaatsvinden onder de gezellige Notenbomen of in de idyllische Rozenlaan. De statige Eikenlaan is de juiste entourage voor lange mooi en rijkelijk gedekte tafels. Je waant je in Italiaanse sferen. Voor een meer informeel diner worden de tafels gedekt in de Rozenlaan.

De lunch, het aansnijden van de taart of het diner kan in de Rozenlaan verzorgd worden
Diner in de Eikenlaan
Bij slecht weer wordt het diner in de Tuinkamer geserveerd

Bij slecht weer wordt het diner naar de schitterende Tuinkamer verplaatst, een schitterende kamer met hoge plafond en indrukwekkende ramen. Hier kunnen ongeveer 60 mensen genieten van een diner.

Alle lanen en pleinen in de tuinen van het Katshuis hebben hun eigen mooi en idyllische sfeer. Het statige van de Eikenlaan, het franse sfeertje onder de Notenbomen of juist de idyllische Rozenlaan.Trouwen op het Katshuis is ultiem genieten van een heerlijke dag, de dag van je leven!

De bruidsreportage fotograferen op het Katshuis?

Als de bruiloft op het Katshuis gehouden wordt, dan kan ’s ochtends de bruidsfotografie gedaan worden in het Katshuis en de tuin van het Katshuis.

Alleen de bruidsreportage op het Katshuis?

U heeft uw bruiloft ergens anders gepland, maar u wilt wel uw bruidsreportage op het Katshuis. Dat kan zeker! U heeft het Katshuis 2 uur tot uw beschikking. In die tijd heeft u de mogelijkheid om de mooiste foto’s te maken in het huis en in de schitterende tuin van het Katshuis. Wij zorgen voor koffie, thee en lekkers om de dag goed te beginnen. De kosten bedragen € 435,00 inclusief btw voor de huur van het Katshuis tijdens de fotoreportage inclusief koffie, thee en lekkers.