Photo- en Video shoot

Photoshoot op het Katshuis

Op zoek naar een goede photoshoot locatie om uw producten te kunnen presenteren? Het Katshuis is in alle opzichten de juiste locatie.

De inrichting van het Katshuis is zeer gevarieerd. De diverse kamers en gangen zijn allen in hun eigen stijl: landelijk, bohemian, country-club, eclectisch, sleets, vintage of regency style. Dit alles in één fraai pand.

De Tuinkamer is 12m bij 6m en ligt op het Noorden en heeft over de gehele breedte grote ramen. Hierdoor wordt de kamer geroemd om zijn sprookjesachtige lichtinval.

Het kantoor is in een geheel eigen stijl en bijzonder fotogeniek gestyled. Warme kleuren en schitterende zwart gelakte ramen. Geweldig voor een andere beleving.

De mooie ramen in de lange gang met een lengte van 12m laten ’s middags zonnestralen binnen, waardoor er tijdens de shoot volop met natuurlijk licht gespeeld kan worden.

De living met een afmeting van 7mx11m is gestyled in een bohemian, roary twenties style. Ook hier schijnt ’s middags de zon volop naar binnen. Doordat er aan drie kanten ramen zijn is het licht geweldig.

Op zoek naar een geweldige andere keuken voor een shoot? De keuken met hakblok en oude gootsteen en de bijkeuken met zijn mooie grote servieskast bieden eindeloze mogelijkheden.

Ook de tuin is een plaatje met veel verschillende sferen, fraaie hoekjes en een landelijke uitstraling.

Photoshoots in het afgelopen tijd

De afgelopen paar jaar hebben onder andere de volgende bedrijven gebruik gemaakt van de diversiteit op het Katshuis en een mooie shoot gerealiseerd.

vlnr: Cluce, Dear Vanessa, JC Sophie, Frans Dekker Photography ism designer Amber Willemztijn, Old Habits die Hard, Sissy Boy, Summum Woman, Rituals en Cluse
vlnr: Warsteiner bier, Bijenkorf

Voor shoots in kerststijl heeft het Katshuis de juiste ambiance: Warsteiner en Bijenkorf. Het Katshuis beschikt over veel props en veel kerstdecoratie in verschillende stijlen.

Video clip of promotie film op het Katshuis

Voor een muziek clip of een promotiefilm zijn er ook oneindig veel mogelijkheden op het Katshuis. Zo hebben onder andere Hunkermöller, Warsteiner, Rituals en Summum Woman een schitterende compaign movie opgenomen, elk in hun eigen totaal verschillende stijl.Artiesten hebben het Katshuis ontdekt!

Er zijn diverse muzikanten, waaronder Rolf Sanchez, Jayh ft Tabitha en Latifah die een videoclip hebben opgenomen op het Katshuis.

Het Katshuis is het decor geweest van de introductiefilm van het gezelschapsspel Nightmare Adventures van Identity Games: